'Aston Martin' kopā ar 'Facebook' apmeklētājiem radījuši unikālu 'DB9 1M'

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Aston Martin" publicējusi pirmo attēlu ar "DB9" modeļa speciālo modifikāciju "1M". Tā izgatavota par godu miljonam "Aston Martin" šķirkļa abonētāju sociālajā tīmeklī "Facebook". Šī unikālā automobiļa vizuālo noformējumu palīdzējuši izstrādāt paši "Facebook" apmeklētāji, kuriem piedāvāja izvēlēties arī tā nosaukumu.

"Facebook" apmeklētāji nolēma, ka speciālās versijas "Aston Martin DB9" jābūt zilā krāsā, ar sudraba toņa 20 collu riteņu diskiem, melnām bremžu skavām, sarkanas un melnas krāsas ādas salonu un klavierlakas pārklātiem dekoratīvajiem paneļiem.

Tāpat "Facebook" apmeklētāji izvēlējās unikālā automobiļa nosaukumu – "DB9 1M" tika izvēlēts par labāko, kamēr vēl bija tādi varianti kā "DB9 M", "DB9 F", "DB9 1Million" un "DB9 FB".

Visi tie, kuri piedalījās šīs speciālās modifikācijas izstrādē, varēs saņemt faktu apstiprinošu sertifikātu digitālā formātā.

"Aston Martin DB9 1M" automobilis tiks demonstrēts dažādos publiskos pasākumos, kuros šogad ekskluzīvā britu marka piedalīsies.

Tehniskā ziņā unikālais spēkrats palicis bez izmaiņām – tas aprīkots ar 470 ZS jaudīgu V12 dzinēju, kas sajūgts ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu un nodrošina maksimālo braukšanas ātrumu 306 km/h.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий