Daugavpilī aizturēts jaunietis ar zagtām mantām rokās

foto walnutcreekpoliceassociation.org
foto walnutcreekpoliceassociation.org

Aizvadītās nedēļas nogalē Daugavpilī notikušas vairākas zādzības no automašīnām. Par zādzības faktiem policijā bija uzsākti vairāki kriminālprocesi un, ņemot vērā šo tendenci, policijas darbinieki veica arī pastiprinātu patrulēšanu pilsētā, kā rezultātā 21.oktobra naktī viņu uzmanību piesaistījis kāds jaunietis uz ielas, kurš rokās nesa kaut kādus priekšmetus, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Veicot personas pārbaudi tika noskaidrots, ka minētie priekšmeti ir automašīnu magnetolas, kas bija nozagtas tonakt Daugavpilī, 2.preču ielā, kur tika apzagtas divas automašīnas.

Aizturētais 20 gadīgs jaunietis jau nonācis policijas redzeslokā par analoģiska rakstura noziegumiem. Šā gada vasarā Daugavpilī bija paveikta vesela sērija zādzību no automašīnām, saistībā ar ko Kriminālpolicijas birojā izmeklēšanas stadijā atrodas kriminālprocess, kurā jaunietis atzīts par aizdomās turēto.
Policija turpina izmeklēšanu un pārbauda aizturēto saistībā ar citām nedēļas nogalē reģistrētajām zādzībām no automašīnām.


Написать комментарий