Nopietnas attiecības var izmaksāt tikai 30 dolārus mēnesī

foto: depositphotos.com
foto: depositphotos.com

Tiem, kurus personīgās dzīves trūkums mulsina mazāk nekā sabiedriskā interese par tās trūkumu, izveidoja neredzamu draudzeni. 

Precīzāk servisu InvisibleGirlfriend.

Sākumā Startup Weekend St. Louis puiši vienkārši uzjautrinājās un jokoja, bet pēc tam 54 dienās izstrādāja projektu, kurš ieņēma pirmo vietu pitčingā un ienesa 3000 dolāru.

InvisibleGirlfriend pagaidām vēl nav palaists, bet jau pavisam drīz sāks radīt prieku tiem, kam viņš ir domāts – vienlīdz izmisušajiem par personīgās dzīves trūkumu, kuri vēlas tikt vaļā no apkārtējo vērīgās uzmanības, geju pāriem, kuri negrib afišēt savas attiecības šefam vai vecmāmiņai, un parastajiem karjeristiem, kuri negrib skumdināt vecmāmiņu un satraukt jauno asistenšu prātus, – vēsta style.rbc.ru.

Šajā etapā serviss ir gatavs piedāvāt trīs attiecību formātus. Formātā „vienkārši papļāpāt” neredzamā draudzene sūta īsziņas, periodiski zvana (tiesa, tie ir tikai automātiskie zvani, jo viņa nesarunāsies) un dāvina vienkāršas dāvanas. Attiecības „uz nopietnu attiecību robežas” dos arī statusu Facebook, jau reālus balss ziņojumus un nopietnākas dāvanas. Un tas viss par 30 dolāriem mēnesī.

Un beidzot, ja jūs esat „gandrīz precēti”, par 50 dolāriem mēnesī jūs vēl saņemsiet jūsu draudzenes „raksturojumu”, romantisku iepazīšanās un attiecību attīstības stāstu, reālus telefona zvanus. Izvēlēties, kas jums zvanīs un dāvinās dāvanas, varēs no plašās servisa datu bāzes.

Nākotnē puiši plāno izveidot arī neredzamo draugu. 


Написать комментарий