Policija Rīgā aiztur iespējamo heroīna tirgotāju

foto tatar-inform.ru
foto tatar-inform.ru

Vakar Rīgā likumsargi aizturēja vairākkārt sodītu vīrieti aizdomās par narkotisko vielu tirdzniecību. Pie aizdomās turamās personas policisti atrada sevišķi bīstamu narkotisko vielu - heroīnu.

Rīgas reģiona policijas darbinieki nāca uz pēdām kādam narkodīlerim Imantā. Trešdien, 2.aprīlī likumsargi aizturēja 1965.gadā dzimušu vīrieti aizdomās par narkotisko vielu tirdzniecību lielos apmēros. Policisti pie aizturētā atrada aptuveni vienpadsmit gramus heroīna. Šāds narkotisko vielu daudzums pietiek vairāk nekā 100 devām un tā vērtība nelegālajā tirgū ir vairāk nekā 1000 latu.

Aizdomās turētais vīrietis jau agrāk vairākkārt tiesāts par dažādām nelikumīgām darbībām. Rīgas policijā sākts kriminālprocess par narkotisko vielu realizāciju un turpinās izmeklēšana.

Savukārt, vakar Pārdaugavā aizturēta vēl viena persona par narkotisko vielu glabāšanu. Likumsargi patruļas laikā Slokas ielā pamanīja aizdomīgas uzvedības vīrieti un aizturēja viņu. Pie aizdomās turamā 1989.gadā dzimušā vīrieši policisti atrada trīs tabletes ar aizdomīgu vielu. Policijas darbiniekiem aizturēšanas laikā radās aizdomas, ka jaunais vīrietis ir narkotisko vielu reibumā.

Pret aizturēto sākts kriminālprocess par nelikumīgu narkotisko vielu glābšanu un noteikta ekspertīze, lai noskaidrotu precīzu atrastās vielas sastāvu.


Написать комментарий