Govis izjauc ballīti un izdzer visu sarūpēto alu

foto nekrize.lv
foto nekrize.lv

Sešas govis Boksfordā, Masačūsetsas štatā, Amerikas Savienotajās Valstīs ielauzušās kādas privātmājas pagalmā un iztraucējušas tur notiekošo ballīti. Kamēr ballītes dalībnieces slēpušās zem terases, govis izdzērušas visu viņu sarūpēto alu.

Informāciju, ka apkārtnē nomaldījušās govis, policija saņēmusi 21:11 pēc vietējā laika, svētdien, vietējam izdevumam Wicked Local stāsta policijas pārstāvis Džeimss Riters (James Riter).

Policija govju atstātās pēdas pamanījusi uz vienas no ielām un sekojusi tām savā automašīnā, vienlaikus mēģinot sazināties ar mājlopu īpašniekiem, kas dzīvo netālu.

Kad govis pamanījušas, ka tiek izsekotas, tās nolēmušas mainīt virzienu, par savu mērķi izvēlēdamās māju, kur ballējušās meitenes.

Tikuši līdz notikuma vietai, policisti ieraudzīja mājas terasē paslēpušās 12 – 13 meitenes, kamēr govis gāzušas nost uz galda esošās glāzes ar alu un pēc tam lakušas to no galda virsmas. Dažas govis atkritumu tvertnē meklēja līdz galam neizdzertās pudeles. «Govis vienkārši atnāca un sāka mieloties,» stāsta policists.

Pēc viņa teiktā, meitenes bijušas pagalam pārsteigtas, jo vairums no viņām nav bijušas vietējās un iepriekš nebija saskārušās ar dzīves apstākļiem ārpus lielām pilsētām.

Drīz vien notikuma vietā ieradās govju īpašnieki, kam tikai ar grūtībām izdevies kārumnieces nogādāt mājās.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий