Daugavpilieši tiek aicināti fotografēt Pilsētas svētkus un piedalīties konkursā 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Nākamnedēļ Daugavpilī sāksies Pilsētas svētku svinēšana. Tas nozīmē, ka daugavpiliešiem un pilsētas viesiem būs iespēja apmeklēt vairākus koncertus, sporta sacensības un citus interesantus pasākumus.

Lai atmiņā paliktu pilsētas svētku momenti, tautas fotostudija «Ezerzeme-F» sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi izsludina fotokonkursu «Daugavpils – mana pilsēta».

Fotostudijas locekle Svetlana Pokule Gorod.lv pastāstīja, ka šāda veida konkurss tiek rīkots otro reizi. Pagājušajā gadā konkursa nosaukums bija «Viena diena Daugavpilī», bet šogad tas ir veltīts Pilsētas svētkiem. «Mēs piedāvājam mūsu pilsētas dažāda vecuma un nodarbošanās iedzīvotājiem iespēju parādīt ar fotokameras palīdzību, kā viņi redz svētku pilsētu. Kā arī fotogrāfi iesācēji varēs nodemonstrēt savas prasmes un parādīt sevi. Jo 30 labākie darbi piedalīsies lielajā fotoizstādē, kas notiks Daugavpils pilsētas domes foajē», - uzskata Svetlana Pokule.

Saskaņā ar konkursa noteikumiem, visi interesenti no 4. līdz 10.jūnijam var sūtīt savas Pilsētas svētku fotogrāfijas uz e-pastu ezerzemef@gmail.com. Darbus jāsūta jpg formātā līdz 11.jūnijam, tiem jābūt kvalitatīviem un to izmērs nedrīkst pārsniegt 2000 pikseļus. Vēstulē pieteikumā ir jānorāda savs vārds, uzvārds, vecums, tālrunis, e-pasts, fotogrāfijas nosaukums un nominācija, vēlams divās valodās – latviešu un krievu.

Viens autors var nosūtīt ne vairāk kā 3 fotogrāfijas, to sižets un žanri var būt dažādi, pēc konkursa organizatoru domām, galvenā bagātība ir mūsu cilvēki. Tieši tas ietekmēs konkursa darbu atlasi, darbi tiks vērtēti 5 nominācijās - «Daugavpils strādā», «Daugavpils svin», «Daugavpils sporto», «Jauniešu Daugavpils» un «Portrets».

Darbus vērtēs līdz 15.jūnijam, bet fotoizstāde, kurā piedalīsies 30 labākie darbi, tiks atklāta 26.jūnijā Daugavpils pilsētas domes foajē.

Uzvarētāji katrā nominācijā saņems balvas un diplomus. Turklāt ir paredzēta speciālā balva no tautas studijas. Visus izdevumus, kas ir saistīti ar fotogrāfiju printēšanu un izgatavošanu, segs studija «Ezerzeme-F»

Sīkāk par fotokonkursa noteikumiem par uzzināt mājas lapā http://ezerzeme-f.blogspot.com/


Написать комментарий

Ļoti saprotami var saprast, līdz kuram datumam tad tās foto jāsūta.
Līdz 10. vai 11.? Te dumš var palikt...