L.Jankovska: Manuprāt, uzņēmēji ir sapratuši, ka ir interesanti sadarboties ar pašvaldību

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vairāk nekā pirms gada Daugavpils pašvaldība uzsāka aktīvu darbu ar vietējiem uzņēmējiem, jo izvēlējās pilsētas attīstības divus prioritāros virzienus – uzņēmējdarbības un tūrisma attīstību.

Pagājušajā gadā tika rīkots suvenīru konkurss, kura gaitā tika radīti jauni interesanti suvenīri, kā arī tika radīts zīmols “Daugavpils prece”. Produkcija ar šādu nosaukumu pirmo reizi pilsētniekiem un pilsētas viesiem tika piedāvāta pagājušajos Pilsētas svētkos.

Vicemērs Līvija Jankovska pastāstīja, ka ar mūsu pilsētas uzņēmējiem tiek strādāts katru dienu. „Manuprāt, viņi ir sapratuši, ka sadarboties ar pašvaldību ir interesanti, jo pašvaldība palīdz viņu precēm nonākt tirgū. Izņemot publiskumu, mēs garantējam to, ka viņu produkcija ir konkurētspējīga, jo pašvaldība to izmanto kā suvenīrus”, - atzīmēja L.Jankovska.

Vicemērs paziņoja, ka šobrīd pilsētā ir ļoti daudz dažādu suvenīru – vairāk nekā 80. Tiek plānots arī nākotnē turpināt darbu šajā jomā, galvenokārt akcentējot mūsu cietoksni un topošo Rotko centru. Pēc L.Jankovskas vārdiem, pašlaik pašvaldībā tiek domāts arī par to, lai izgatavotu ar cietokšņa vēsturi saistītos tērpus un suvenīrus.


Написать комментарий