Rīt Daugavpils pilsētas domes deputāti apstiprinās amatā jaunus vidusskolu direktorus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jūlija sākumā Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu sakarā ar aiziešanu pensijā atbrīvot no amata divu vidusskolu direktorus. Silvija Birjulina aizgāja no darba pavisam, bet Joselis Dunaveckis paliek skolā kā fizikas skolotājs un direktora vietnieks saimniecības darbā.

Mēneša laikā Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde izvērtēja pretendentu kandidatūras, kuri pieteicās direktoru amatiem. Pēc Pārvaldes vadītājas Marinas Isupovas vārdiem, divi kandidāti pretendēja uz 15.vidusskolas direktora amatu un 3 kandidāti – uz 9.vidusskolas direktora amatu.

Rīt, 2.augustā, Daugavpils domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē tiks apstiprināti jauni skolu direktori.

Portālam Gorod.lv kļuva zināms, ka visdrīzāk par pilsētas vidusskolu direktoriem kļūs vīrieši – Anatolijs Gržibovskis un Artūrs Fedotovs, protams, gadījumā, ja to kandidatūras apstiprinās komitejas deputāti.

Pirmais no direktoru kandidātiem ir Daugavpilī zināmā persona – dažu gadu laikā viņš diezgan veiksmīgi vadīja pilsētas 5.pamatskolu.

Par otro kandidātu ir zināms, ka viņš ir 30 gadus vecs un līdz šim laikam strādāja par vēstures un sociālo zinību skolotāju Valsts ģimnāzijā.


Написать комментарий