Bērnu rotaļu laukuma aprīkojums Ruģeļos tiks uzstādīts pēc tehnisko jautājumu atrisināšanas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Ļoti reti mūsu lasītāji pamata to labu, kas notiek Daugavpilī, toties par nepilnībām kādos darbos tiek ziņots nekavējoties, par ko viņiem noteikti jāpateicas. Saņemot signālu, portāls Gorod.lv precizēja informāciju un ziņo, ka bērnu rotaļu laukums Ruģeļos Gaismas ielā šobrīd tiešām nav aprīkots, jo pirms tam tiks veikti ainavas izlīdzināšanas darbi.

Daugavpils komunālinženiere Oksana Grigorjeva pastāstīja, ka rotaļu laukuma aprīkojums jau ir iegādāts un tiks iekārtots pēc teritorijas labiekārtošanas un sagatavošanas. Šobrīd zemāka vieta, kurā atradīsies bērnu rotaļu laukums, ir aizbērta ar smiltīm un izlīdzināta.

Tuvākajās dienās tiks atrisināti tehniskie jautājumi ar pilsētas vadību, tad tiks veikti palikušie darbi un iekārtots aprīkojums. O.Grigorjeva paskaidroja, ka aizkavēšanās ar laukuma labiekārtošanu ir saistīta ar to, ka Komunālās saimniecības pārvaldes darbinieki gaidīja grunti no 18.Novembra ielas, kuru pašlaik var izmantot darbu veikšanai, pretējā gadījumā šim mērķim vajadzētu ieguldīt diezgan lielus līdzekļus no pilsētas budžeta.

Komunālās saimniecības pārvaldes darbinieki solīja tuvākajās dienās paziņot, kad tiks iekārtots bērnu rotaļu laukuma aprīkojums.


Написать комментарий