Daugavpils novads kārtējo reizi izvēlēsies „Gada cilvēku”

foto dnd.lv
foto dnd.lv

Septīto reizi Daugavpils novada dome noteiks talantīgākus un strādīgākus novada labā darbojošos cilvēkus. Sākot ar 18.septembri Daugavpils novada dome aicina izvirzīt pretendentus, kuri ir cienīgi tikt apbalvoti ar balvu „Gada cilvēks”.

Līdz šī gada 19.oktobrim visi novada iedzīvotāji tiek aicināti izvirzīt pretendentus, kas darbojas dažādās jomās un iestādēs un var pretendēt uz „Gada cilvēka” balvu kādā no nominācijām - „Sports”, „Uzņēmējdarbība”, „Sociālais darbs” utt.

Ja jums blakus dzīvo atbilstošais cilvēks, par kura panākumiem un darbiem vajadzētu pastāstīt visiem, droši iesniedziet pieteikumus Daugavpils novada domē.

Piesakot pretendentu jānorāda apbalvojamās personas vārds, uzvārds, darbavieta, ieņemamais amats vai nodarbošanās, apraksts ar motivētu pamatojumu apbalvošanai (izklāsts par kandidāta sasniegumiem un nopelniem), kā arī iesniedzēja pilna kontaktinformācija.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 18.novembra svētku priekšvakarā, un uzvarētāji tiks apbalvoti svinīgās ceremonijas gaitā.

Pieteikumus papīra veidā jāiesniedz Daugavpils novada domē 27.kabinetā (Rīgas iela 2) vai elektroniski uz e-pastu jolita.zubcova@dnd.lv. Tālrunis uzziņām - 65476834.


Написать комментарий