Biedriņš pagaidām nav ieradies 'Warriors' komandā pirms treniņu uzsākšanas

foto sfgate.com
foto sfgate.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Marks Džeksons pavēstījis, ka nākamnedēļ treniņnometnes sākumā vienības rindās nebūs latviešu centrs Andris Biedriņš, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

"Warriors" pirmo treniņu aizvadīs otrdien, un šobrīd komandas nometnē par sevi likuši manīt visi "kareivji", izņemot vienu. "Pērnais gads mums bija smags, daudziem spēlētājiem tas bija ļoti grūts. Taču visi ir šeit, izņemot Andri Biedriņu," neslēpjot savu sašutumu par latvieša neierašanos, žurnālistiem teica Džeksons.

"Warriors" gan neziņo, kādēļ 26 gadus vecais latviešu centrs pagaidām nav ieradies komandā.Komanda cer, ka Biedriņš individuāli gatavojas jaunajai sezonai un ieradīsies uz treniņnometni.

"Es esmu taisnīgs un treniņnometnē [viss izšķirsies]. Ja man teiktu, ka Stīvens Karijs te vēl nav, vai, piemēram, Šakils O'Nīls vēl nebūtu, es teiktu, ka Šaks sāktu spēlēt pamatsastāvā. Pēc visa tā, kas bija pagājušajā gadā, svarīgi ir labi iesākt sezonu," turpina Džeksons. "Ja tu esi šeit, tad tu ar to parādi savu attieksmi, visi parāda... jaunie čaļi visu vasaru [strādājuši]... Pārējie jau mēnesi trenējas, tas parāda visu. Un otrādi – ja tu neesi šeit, tad tev ir darbs jāpadara citur. Un labāk atnākt uz šejieni un parādīt, ka darbs ir izdarīts."

Ar saviem komentāriem Džeksons arī netieši norādījis, ka "Warriors" pamatcentra Endrū Boguta aizvietotājs varētu būt jaunais Festuss Ezeli, kurš "ir labi pastrādājis vasaras nometnē un pārbaudēs". "Atrodoties šeit, viņš parāda savu attieksmi. Un tas netiks nepamanīts."

Biedriņam pērnā sezona bija viena no sliktākajām karjerā. Savainojumu dēļ viņš piedalījās tikai 47 spēlēs, no kurām 35 devās laukumā sākumsastāvā. Vidēji laukumā katrā mačā viņš aizvadīja 15,7 minūtes, guva 1,7 punktus un izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas.


Написать комментарий