Daugavpils komanda „Naša” piedalīsies KVN Augstākajā līgā un cīnīsies par Rīgas mēra kausu

foto Aleksandrs Komarovs
foto Aleksandrs Komarovs

Rudens nav tikai skaists gadalaiks, bet arī laiks, kad Latvijas galvaspilsētā notiek tradicionālais pasākums – Rīgas mēra kauss. Kā zināms, Nils Ušakovs ir sens „jautro un atjautīgo” cienītājs un viņa organizētas KVN spēles vienmēr pulcē lielu dalībnieku skaitu.

Sestdien, 29.septembrī, plkst.19:00 Rīgas Kongresu namā norisināsies kārtējais Rīgas mēra kauss, kurā piedalīsies arī Daugavpils komanda „Naša”. Augstajā līgā mūsu pilsētas pārstāvji sacentīsies ar tādām komandām kā „Kefir” (Nagaņa, Krievija), „Sbornaja NAU” (Līgas „Rīga” 2010. gada čempioni), „Rižskije Goti – Sbornaja Pribaltiki” (NVS kausa ieguvēji) un „Dņepr” (Dņepropetrovska, Krievija).

Mūsu komandas dalībnieki, tās administratori un autori Aleksandrs Komarovs un Aleksandrs Grišakovs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka šogad Rīgas mēra kauss norisināsies Eiropas mērogā – spēlē piedalās 13 komandas no piecām valstīm, tai skaitā no Krievijas, Zviedrijas un Grieķijas. Spēles galvenais redaktors būs „PriMa” komandas (Kurska) dalībnieks Antons Sasins (tas pats, kurš lieliski parodē Dmitriju Medvedevu).

Daugavpils komanda „Naša” pastāv nedaudz mazāk par gadu – tā tika dibināta martā, bet jau kļuvusi par Līgas „Rīga” pārliecinošu līderi. „Mēs esam pirmie pēc reitinga spēles rezultātiem, gribētos uzvarēt arī šoreiz. Esam noskaņoti izcīnīt Rīgas mēra kausu un mums ir prieks, ka cīnīsimies ar stipriem pretiniekiem – KVN Augstākās līgas komandām. Mūsu uzstāšanās tiks veltīta Daugavpilij, jo esam savas pilsētas patrioti un lepojamies, ka esam daugavpilieši”, - pastāstīja komandas dalībnieki.
Gatavojoties spēlei, daugavpilieši mēģināja vairākas stundas dienā, tāpēc ir lielas izredzes uzvarēt. Portāls Gorod.lv novēl komandai „Naša” veiksmīgi uzstāties, skatītāju atbalstu un žūrijas augstu vērtējumu!

Turklāt, novembra sākumā Daugavpilī norisināsies KVN Latgales līgas pirmās spēles, Latgales līga arī kļūst par starptautisku – spēlēs piedalīsies ne tikai komandas no

Daugavpils, Rēzeknes un Krāslavas, bet arī no Lietuvas un Baltkrievijas.

Pirms gada par Latgales līgas uzvarētāju kļuva komanda „15/9”, otro vietu ieņēma 16.vidusskolas komanda „Yes”, trešo – Latgales novada komanda.


Написать комментарий