Cīņā pret narkotisko vielu apriti Daugavpilī veikti vairāki reidi. Pārbaudīta arī „legālo narkotiku” pārdošanas vieta

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Vakar, 13.novembrī, Kriminālpolicijas darbinieki, cīņā pret narkotisko vielu nelikumīgo apriti, Daugavpilī veikuši vairākus reidus. Operatīvo pasākumu rezultātā, aizdomās par narkotisko vielu glabāšanu policijas darbinieki aizturējuši trīs personas – 18, 19 un 22 gadus jaunus vīriešus.

Pie personām atrasti un atsavināti vairāki grami amfetamīna, uzsākti divi kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 253.panta 1.daļas (par narkotisko vielu glabāšanu) un pēc 253.panta 2.daļas (par tādām pašām darbībām, ja tas izdarīts atkārtoti vai personu grupā).
Tāpat policija informē arī par to, ka, ņemot vērā sabiedrības uztraukumu un pamatotu interesi, kā arī dotās problēmas aktualitāti, saistībā ar tā saucamajām legālām narkotikām, policija nepārtraukti un pastāvīgi veic situācijas monitoringu un kontroli vietās, kur tiek pārdota minētā prece. Šīs problēmas risināšanai policija savā darbā velta īpašu uzmanību, tāpēc vakar reidu laikā policijas darbinieki pārbaudīja kādu legālo narkotiku tirdzniecības vietu, kura nesen uzsāka savu darbu. Pārbaudes rezultātā tika sastādīti administratīvie protokoli par dažādiem ekonomiska rakstura pārkāpumiem, kas tika konstatēti šajā tirdzniecības vietā. Tāpat arī tika izņemta 


Написать комментарий