Šogad tiek plānots noslēgt līgumus par Liepājas un Varšavas ielu rekonstrukciju Daugavpilī

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šī gada 20.novembrī tika atvērtas aploksnes ar pretendentu piedāvājumiem attiecībā uz Liepājas un Varšavas ielu rekonstrukciju Daugavpilī. Šogad tiek plānots noslēgt līgumu ar uzvarētāju. Savukārt šobrīd Iepirkumu komisija izvērtē pretendentu kvalifikāciju, pārbauda finanšu un tehnisku piedāvājumu. Patlaban zināms, ka abu ielu rekonstrukcijai pietiekušies vismaz divi pretendenti, tāpēc konkurss tiek atzīts par notikušo.

Pretendentu piedāvājumi nepārsniedz ERAF fonda noteikto summu 2,4 miljonu latu apmērā – būvnieki uzskata, ka katras ielas rekonstrukcijas darbi izmaksās ap miljonu latu. Minētā projekta ietvaros tiks veikta ielu rekonstrukcija, kas nodrošinās pilsētas industriālo un rūpniecības zonu pieejamību un veicinās saimnieciskās darbības attīstību.

Projekta ietvaros tiks rekonstruēta Liepājas iela posmā no 18.Novembra ielas līdz Avotu ielai un Varšavas iela posmā no 18.Novembra ielas līdz Smilšu ielai. Rekonstrukcijas ietvaros tiks rekonstruēts ielu segums, apgaismojuma sistēma, atjaunota lietus ūdeņu kanalizācijas sistēma, nodrošināta vides pieejamība.

Ja netiks saņemtas sūdzības un dokumentācijas noformējuma procesā neradīsies sarežģījumi, ieplānotie darbi tiks uzsākti jau nākamā gada pavasarī.


Написать комментарий