SAC „Aglona” notika iemītnieku dzimšanas dienu ballīte

foto aglona.lv
foto aglona.lv

Katru  gadu novembra mēnesī SAC „Aglona”  ir tradīcija sumināt iemītniekus viņu kopējā dzimšanas dienu ballītē. Par to informē Aglonas pašvalības portāls.

Šo pasākumu ļoti iemīlējuši paši iemītnieki un ar nepacietību gaida. Lai gada jubileju ballīte notiktu un izdotos, nepieciešami tai laicīgi sagatavoties. SAC iemītnieki gatavo apsveikuma kartiņas, veido pušķīšus.

Kas ir dzimšanas diena bez svētku galda? Par prieku SAC iemītniekiem arī šogad tika bagāti klāti galdi. Tika aicināts muzikants, lai priecētu un ielīksmotu visu jubilāru sirdis.

Ballītes sākumā tika dots vārds SAC „Aglona” direktorei Valentīnai Gribuškai, kura apsveica jubilārus gan latviešu, gan krievu valodā un novēlēja stipru jo stipru veselību, daudz gaišu brīžu un prieka tik daudz, lai no tā smaržas visu garo ziemu varētu reibt kā no smaržīga siena. Neapmētāsim viens otru ar asu vārdu dadžiem, bet dāvāsim cits citam dāvanas, ko par naudu nemaz nevar nopirkt – dāvāsim laipnību, cilvēcību un siltu sirdi! Apsveikumam  pievienojās muzikants Valērijs Zamjatins, novēlot labu veselību un jauku šo vakaru!

Tad tika sumināts katrs iemītnieks individuāli. Svētku laikā gaviļnieki bija  ļoti saviļņoti, kā jaunības dienās dejoja un priecājās.

Milzīgs paldies muzikantam Valērijam Zamjatinam no Krāslavas novada Izvaltas pagasta par atsaucību, ka atrada brīvu laiku, lai atbrauktu ar labdarības koncertu sveikt pansionāta iemītniekus dzimšanas dienā ar savām skaistajām dziesmām un jautro mūziku.


Написать комментарий