Daugavpilieši sagaidījuši sniegu: Komunālās saimniecības pārvaldes darbinieki sākuši tīrīt pilsētu

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Beidzot arī Daugavpils iedzīvotāji sagaidījuši sniegu. Lai ziemas laikapstākļi nesagādātu pilsētniekiem neērtības, uzņēmuma „SpecATU” darbinieki turpina pilsētas tīrīšanas darbus.

Šodien plkst.11:00 pilsētas ielās parādījās spectehnikas vienības, kuras ne tikai apstrādā ceļus ar pretapledojuma maisījumu, bet arī attīra no sniega.

Uzņēmuma vadītājs Valērijs Golubevs portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd ar ielu tīrīšanu nodarbojas gan tehnika, gan sētnieki. Neskatoties uz to, ka pagaidām sniega sega nav bieza, tā tiks novākta līdz dienas beigām. Ja tas netiktu izdarīts, nakts laikā ceļi un ietves apledotu.

Jāatzīmē, ka arī šogad stipras snigšanas gadījumā pilsētas tīrīšanas darbi tiks uzsākti plkst.5:00 no rīta, lai cilvēki varētu bez problēmām tikt uz darbu. Pilsētas operatīvākai sakārtošanai ziemas laikā uzņēmums šogad iegādājies divas papildus tehnikas vienības. Ietves un parku teritorijas tīrīs 10 nelieli traktori. Savukārt uz lielceļiem strādās 4 tehnikas vienības, kas novāks sniegu un apstrādās autoceļu segumu ar maisījumu, un 4 lieli traktori, kas aprīkoti ar birstēm.


Написать комментарий