Daugavpils novada 2013.gada budžeta izstādi tiek plānots pabeigt līdz 18.decembrim

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Viens no šobrīd aktuālākajiem Daugavpils novada pašvaldības uzdevumiem ir 2013.gada budžeta izstrāde, pirmdien, 3.decembrī, notikušajā preses konferencē paziņoja novada domes izpilddirektore Vanda Kezika.

Daugavpils novada pašvaldības budžeta sagatavošanas procedūra esot labi izstrādāta – ar to nodarbojas darba grupa, un tiek plānots, ka nākamā gada budžeta projekts tiks izstrādāts līdz 18.decembrim.

Kā ziņots, mūsu novada 2013.gada budžets varētu tikt palielināts salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, tomēr tā prioritātes nemainīsies. Pēc individuālajām tikšanām ar pagastu vadītājiem tika noteiktas arī teritoriālās prioritātes.

„Pirmajā vietā ir dažāda veida projektu realizācija par kopējo summu 5,2 miljonu latu apmērā. Otro vietu mūsu prioritāšu vidū ieņem izglītības nozare, trešo – sociālo pakalpojumu sniegšanas esošā līmeņa saglabāšana, paralēli tiks domāts par infrastruktūras uzturēšanu, pagastu kultūras un sporta objektu uzturēšanu”, - paziņoja Vanda Kezika.

Pēc izpilddirektores vārdiem, tiek turpināts aktīvs darbs ar novada jauniešiem – tiek plānots izstrādāt skolēnu un jauniešu nodarbinātības sistēmu vasaras laikā, organizēt vasaras nometnes un rūpēties par jauniešu nodarbinātību.
 

 


Написать комментарий