Šī gada nogalē pilsētnieki var apmeklēt masku balli uz ielas, gaismas akciju un diskotēku disko noskaņā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Sagaidīts decembris, un tas nozīmē, ka drīzumā gaidāmi gada priecīgākie un gaidītākie svētki – Ziemassvētki un Jaunais gads, sakarā ar ko dažāda vecuma daugavpiliešus un pilsētas viesus gaida vairāki pārsteigumi un interesanti pasākumi.

Jau piektdien, 7.decembrī, Vienības laukumā sāks darboties Rūķu namiņš, bet vakarā, plkst.17:00, Daugavpils centrā tiks iedegta Ziemassvētku egle. Rūķu namiņš apmeklētājus gaida katru dienu no plkst.11:00 līdz 19:00, radošās darbnīcas turpat strādās no plkst.13:00 līdz 16:00 brīvdienās un no plkst.16:00 līdz 19:00 darbdienās.

Šogad Daugavpilī līdz Vecajam Jaunajam gadam gandrīz katru dienu notiks dažāda veida pasākumi – koncerti, konkursi, „egles”, tikšanās nacionālajās un kultūras biedrībās.

Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, Vienības laukumā notiks tikšanās ar Salaveci un pasaku tēlu gājiens pa Rīgas ielu. Bet vakarā visi pilsētnieki tiek aicināti piedalīties akcijā „Iedegsim pilsētas sirdi Vienības laukumā”, kas norisināsies pie galvenās egles.

Gada pēdējā dienā Vienības laukumā notiks grandiozais Jaungada skrējiens. Savukārt stundu pirms Jaunā 2013.gada sākuma pie pilsētas galvenās egles sāksies diskotēka „Paliec sveiks, 2012!” disko ritmu noskaņā, kuras pārtraukumā notiks svētku uguņošana vienos naktī un tad diskotēka turpināsies līdz rītam.

Daugavpilī paredzēto svētku pasākumu programma atrodama ŠEIT

Pilsētas vadība cer, svētku pasākumi ne tikai radīs atbilstošu noskaņojumu daugavpiliešos, bet arī piesaistīs mūsu pilsētā viesus no citām pilsētām, novadiem un valstīm.


Написать комментарий