Krāslavas pilsētas ielu rekonstrukcija turpināsies arī nākamgad

foto kraslava24.lv
foto kraslava24.lv

Projekta „Krāslavas novada ceļu tīkla rekonstrukcija uzņēmējdarbības veicināšanai, 2.kārta” ietvaros Krāslavas pilsētā ir veikta Izvaltas ielas posma rekonstrukcija 375 m garumā (no piketa 0+70 km līdz pēdējai nobrauktuvei uz piena pārstrādes rūpnīcu), vēsta Krāslavas novada pašvaldība.

Papildus ir veikta arī apgaismojuma, gājēju ietves, lietus ūdens kanalizācijas un satiksmes organizācijas līdzekļu izbūve un ierīkošana.

Rekonstrukcijas darbu izmaksas sastāda  Ls 216 016.23 un tos veica SIA būvfirma „Ceļi un tilti”.

SIA „Ošukalns” veica rekonstrukcijas darbus Rīgas ielas 488 m posmā (no Daugavas ielas līdz slimnīcai). Saskaņā ar noslēgto līgumu līdz ziemas sezonas tehnoloģiskajam pārtraukumam ir izbūvēta ielas brauktuves segas apakškārta un sasaistes kārta, lietus ūdens kanalizācija un ierīkots apgaismojums Rīgas un Lielā ielu krustojumā. Līdz 2013.gada 1.jūlijam tiks izbūvēta arī ielas brauktuves segas virskārta, tiks pabeigts darbs pie trotuāra, ielu pieslēgumu un nobrauktuvju ierīkošanas.

Projekta „Krāslavas novada ceļu tīkla rekonstrukcija uzņēmējdarbības veicināšanai, 2.kārta” ietvaros, kura mērķis ir veicināt uzņēmumu pieejamību un satiksmes drošības uzlabošanu Krāslavas pilsētas teritorijā, veicot prioritāri svarīgāko ielu posmu rekonstrukciju 2013.gada laikā tiks veikti rekonstrukcijas darbi arī Sauleskalna, Vītolu, Vasarnieku, Latgales un Vienības ielās.


Написать комментарий