“Valdo” piedāvā «Pasaules gala pārdzīvošanas pakas”

foto kuponcho.ru
foto kuponcho.ru

Reaģējot uz ažiotāžu, kas radusies sakarā ar Maiju kalendārā it kā paredzamo Pasaules galu 21. decembrī, “Valdo” Latvijas kolektīvās iepirkšanās atlaižu portālos piedāvā iegādāties pārtikas preču komplektu “Pasaules gala pārdzīvošanas paka”.

“Pasaules gala pārdzīvošanas pakā” ir 10 sērkociņu kastīšu komplekts un 10 pārtikas produkti, tai skaitā rupjais sāls, rīsi, prosa, auzu pārslas, zivju konservi "Heks tomātu mērcē", skumbrijas fileja eļļā „Rīgas Zelts”, dzeramais ūdens „Ķekavas Avots”, kā arī cūkas gaļas, zosu gaļas un putna gaļas pastētes. Šāds komplekts tiek sasaiņots speciālā “Valdo” iepakojumā, un pircēji to varēs saņemt “Valdo” firmas veikalā Rīgā, Skaistkalnes ielā 1A.

“Šis, protams, nav nekāds ekstrēmas izdzīvošanas komplekts. Un mēs arī negatavojamies un neticam Pasaules galam 21.decembrī. Šāds komplekts ir vairāk reklāmas akcija, kas pievērš uzmanību gan “Valdo” plašajam asortimentam, gan arī mūsu firmas veikalam, kurā par īpašām cenām var iegādāties “Valdo” produkciju,” skaidro “Valdo” komercdirektore Iveta Švarce.

“Vienlaicīgi arī mudinām cilvēkus aizdomāties, ka katrā mājā šādām lietām ir jābūt. Var taču gadīties tā, ka dienu vai pat vēl ilgāk nevaram iepirkties, gan tāpēc, ka paši līdz veikalam netiekam, gan arī tāpēc, ka problēmas var būt veikalā. Arī šajās dienās tik daudzi cilvēki bija ieputināti savās privātmājās, citkārt rajonā pazūd elektrība un attiecīgi arī veikali nestrādā, vēl citkārt ir īslaicīgas problēmas bankā, un tāpēc var nestrādāt norēķinu kartes,” potenciālās problēmas uzskaita Iveta Švarce.

“Nevajadzētu mājā turēt pārmērīgi lielus bakalejas krājumus, jo reti kurā dzīvojamā mājā ir tādi pienācīgi uzglabāšanas apstākļi rīsiem, griķiem, putraimiem, pārslām, miltiem u.c. Kā zināms, šos produktus var ietekmēt gan mitrums, siltums, gaisma, kā arī saskarsme ar citiem produktiem. Es aicinu krājumus regulāri lietot un papildināt. Piemēram, man mājas vienmēr stāv vairākas paciņas rīsu, griķu, putraimu, auzu pārslas u.c. Regulāri tērēju iepriekš pirktās un regulāri piepērku klāt jaunas. Un jūtos drošāk, ka mājā vienmēr ir tik daudz pārtikas, lai nepieciešamības gadījumā varētu no mājas nedēļu neiziet ārā,” pieredzē dalās Iveta Švarce.

“Valdo” ir dibināta 1992. gada 17.jūnijā kā SIA “Voldemārs”. Tā savu biznesu uzsāka ar siera tirdzniecību, bet laika gaitā preču sortiments kļuva arvien plašāks. Šobrīd uzņēmums ir pazīstams gan ar “Valdo”, “Tautas”, “Draugu” un “Pepi” pārtikas produktiem un to izplatīšanu, gan arī kā distributors un vairumtirgotājs citu vietējo un ārvalstu ražotāju produkcijai. 2002. gadā uzņēmums uzbūvēja vienu no lielākajiem loģistikas kompleksiem Latvijā, 2003. gada 10. septembrī Bauskas ielā 58a tika atklāts “Valdo biroju komplekss”.


Написать комментарий