DU studenti aicina pilsētniekus piedalīties Ziemassvētku izstādē-tirdziņā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils universitātē jau sen radusies tradīcija rīkot Ziemassvētku izstādi-tirdziņu, kuru ar mērķi radīt Ziemassvētku noskaņojumu ik gadu organizē DU Mūzikas un mākslu fakultātes pirmkursnieki.

Šogad pasākuma iniciators ir studentu darba grupa „Cukuriņš”, kura ielūdz visus interesentus uz Ziemassvētku izstādi - tirdziņu „Saldā gaisma”.

Santa Matisāne portālam Gorod.lv pastāstīja, ka līdz 14.decembrim visi interesenti varēja pieteikties dalībai pasākumā un pilsētnieki aktīvi izmantoja šo iespēju. Interesentu vidū ir gan studenti-pirmkursnieki, gan absolventi un pasniedzēji.

Izstādē varēs aplūkot dažādā tehnikā – gan grafikas un eļļas krāsu, gan aplikācijas tehnikā – veidotus darbus un iegādāties oriģinālās un sirsnīgās atklātnes saviem tuviniekiem.

Pēc Santas vārdiem, universitātes tirdziņā varēs iegādāties dažādas rotas, vairākas no tām ir īsti šedevri un rada Ziemassvētku noskaņojumu. Vārdu sakot, katrs varēs izvēlēties kādu dāvanu sev tuvam cilvēkam vai vienkārši izbaudīt svētku atmosfēru.

Ziemassvētku izstāde - tirdziņš sāks darboties 19.decembrī plkst.13.00 DU vecajā korpusā Vienības ielā 13, 2.stāva foajē. 


Написать комментарий