Līvānu novada jaunatnes lietu speciāliste apbalvota ar Izglītības un zinātnes ministrijas Pateicības rakstu

foto livani.lv
foto livani.lv

Ceturtdien, 13. decembrī svinīgā ceremonijā tika sveikti Izglītības un zinātnes ministrijas balvas „Darbs ar jaunatni” 2012.gada ieguvēji. Līvānu novada Līvānu bērnu un jauniešu centra jaunatnes lietu speciāliste Inga Zvaigzne-Sniķere saņēma Pateicības rakstu par personīgo ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā pašvaldībā, informē Līvānu novada pašvaldība.

Pasākumā piedalījās vairāk nekā 90 dalībnieki - jaunatnes lietu speciālisti, jaunatnes organizāciju līderi,  pašvaldību pārstāvji un citi interesenti no visas Latvijas. Šogad tika pasniegtas balvas 8 nominācijās, kā arī tika pasniegta īpaša Izglītības un zinātnes ministrijas atzinības balva.

Saņemot balvu I.Zvaigzne-Sniķere atzina: „Esmu pagodināta saņemt šo Pateicības rakstu. Tas apliecina, ka savu darbu veicu pareizajā virzienā un tā ir liela motivācija virzīties tālāk. Apzinos, ka mūsu novadā vēl ir daudz darāms, lai sasniegtu pilnvērtīgu un daudzpusīgu darbu ar jaunatni, taču mēs uz to ejam. Domāju, ka ar Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra izveidi, ko plānots atvērt 2013.gada nogalē, jauniešiem pavērsies vairākas jaunas iespējas, kā lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku, iemācoties un pilnveidojot dzīvei noderīgas prasmes un iemaņas. Jaunatnes lietas – tas nav viena cilvēka darbs. Ļoti būtiska nozīme ir savstarpējai sadarbībai un informētībai, un man ir patiess prieks par visiem tiem jaunatnes darbiniekiem, kas Līvānu novadā darbojas pašaizliedzīgi un radoši, jo tikai darot kopā var izdarīt daudz.

Lielu paldies jāsaka tiem jauniešiem, kas mūsu pašvaldībā (skolās, ārpus skolas, individuāli vai domubiedru grupās) iesaistās sabiedriskajās aktivitātēs ar savu iniciatīvu, un paldies visiem tiem, kas kopā ar mani darbojas brīvprātīgi, palīdzot īstenot ieceres. Milzīgu pateicību varu teikt Līvānu novada domes darbiniekiem par atbalstu manās reizēm trakajās idejās un gatavību palīdzēt gan ar padomiem, gan darba spēku. Domāju, ka vēl mazliet un arī Līvānu novads varēs pretendēt uz Jaunietim draudzīgākās pašvaldības titulu.”

„Darba ar jaunatni balvu” Izglītības un zinātnes ministrija pasniedz novērtējot jaunatnes organizāciju, pašvaldību un darbā ar jaunatni iesaistīto personu ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā. Balvu pasniedz reizi divos gados. Pirmo reizi „Darba ar jaunatni balva” tika pasniegta 2010.gadā. Šogad tā tika pasniegta otro reizi. Šogad tika saņemti 30 pieteikumi astoņās nominācijās. Pretendentus varēja ieteikt trīs kategorijās – Pašvaldības, Jaunatnes organizācijas un Pašvaldību darbā ar jaunatni iesaistītās personas.


Написать комментарий