'Barcelona' uz vairākiem gadiem savās rindās patur līderu trio Mesi, Ksavi un Pujolu

foto  MIGUEL RUIZ - FCB
foto MIGUEL RUIZ - FCB

Spānijas futbola grands "Barcelona" pirms Ziemassvētkiem noslēdzis jaunus ilgstošu līgumus ar saviem vadošajiem spēlētājiem Lionelu Mesi, Ksavi Ernandesu un Karlesu Pujolu, vēsta ārzemju masu mediji.

Visi trīs futbolisti ir "Barcelona" jauniešu akadēmijas audzēkņi un visi līdzšinējo profesionālo karjeru aizvadījuši tikai Katalonijas klubā. Šī brīža pasaules labākā futbolista Mesi jaunais līgums noslēgts līdz 2018.gada 30.jūnijam, bet Ksavi un Pujols komandā paliks līdz 2016.gada 30.jūnijam.

Mesi šogad guvis jau 90 vārtus, kas ir jauns kalendārajā gadā gūto vārtu rekords. Līdzšinējais līgums viņam bija līdz 2016.gadam. 32 gadus vecajam Ksavi līgums ar Katalonijas klubu beidzās nākamā gada 30.jūnijā, bet Pujolam pašreizējais līgums bija spēkā līdz 2014.gada 30.jūnijam.

"Ar šo "Barcelona" tikai nostiprina saikni ar saviem trīs vadošajiem spēlētājiem. Tuvākajās nedēļās visi trīs oficiāli parakstīs jaunos individuālos līgumus," teikts "Barcelona" paziņojumā.

Pujols "Barcelona" rindās debitēja 1999.gadā, un kopš 2004.gada, kad "Barcelona" rindās debitēja Mesi, ir komandas kapteinis. Vienībā viņš aizvadījis 568 spēles, un šajā rādītājā viņš atpaliek tikai no Ksavi (651 spēle).


Написать комментарий