Iespējami arī lauzti, krituši koki uz brauktuves, kas var kavēt satiksmi. Vietām snieg, bet vēja brāzmas piekrastes rajonos sasniedz 10- 13 metrus sekundē. Savukārt gaisa temperatūra ir no -18 līdz -9 grādiem pēc Celsija.

Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Bauskas un Ainažu virzienā braukšanas apstākļi apgrūtināti visā autoceļa posma garumā. Vietām snieg, braukšanu apgrūtina zemais putenis, brauktuves sniegotas un vietām apledojušas. Autoceļi tiek tīrīti un kaisīti ar pretslīdes materiāliem.

Arī Daugavpils virzienā snieg un ir apgrūtināti braukšanas apstākļi posmā Rīga – Nīcgale. Brauktuve vietām sniegota, tāpēc ceļš, kur tas ir nepieciešams, tiek tīrīts un kaisīts. Valmieras virzienā apgrūtināta braukšana visā garumā izņemot ceļa posmu Strenči – Valka. Snieg, brauktuves sniegotas, un vietām veidojas apledojums. Ceļu tīra un kaisa. Siguldas virzienā snieg un ir apgrūtināta braukšana ceļa posmā Smiltenes pagrieziens – Veclaicene. Brauktuves sniegotas, tiek tīrītas un kaisītas ar pretapledojuma materiāliem.

Pa reģionālajiem autoceļiem sniegs, apledojuma veidošanās un zemais putenis apgrūtina braukšanas apstākļus. Apmierinoša braukšana ir Balvu, Krāslavas, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, Daugavpils, Alūksnes un Gulbenes apkārtnēs. Autoceļi sniegoti, brauktuves tīra un kaisa ar pretapledojuma materiāliem.

Bet pa vietējiem ceļiem visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Autoceļus tīra un kaisa, taču brāzmainā vēja un zemā puteņa laikā brauktuves īsā laika periodā atkārtoti tiek aizputinātas. Pārvietojoties pa lauku ceļiem, jābūt īpaši uzmanīgiem, jo to caurbraucamība līdz sniegputeņa beigām netiek garantēta.