'BMW' modernizējis 'Z4' rodsteru

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "BMW" modernizējusi "Z4" rodsteru, kas ieguvis vien dažas vizuālas izmaiņas un plašākas papildus aprīkojuma iespējas, kā arī jaunu modeļa bāzes versiju. Plašākai sabiedrībai atjauninātais "BMW Z4" tiks prezentēts janvārī notiekošajā Detroitas autoizstādē.

Modernizētais "BMW Z4" atšķiras ar priekšējiem lukturiem, kuros integrēti diožu elementi, jauna dizaina riteņu diskiem un citādas formas pagriezienu rādītājiem priekšējos spārnos.

Turpmāk rodsteram būs pieejami trīs jauni virsbūves krāsojuma toņi un "Hyper Orange" pakotne, kas paredz melnu ādas salonu ar oranžiem akcentiem.

"BMW Z4" dzinēju piedāvājumu papildinājis jauns bāzes motors – divlitru, četrcilindru benzīna turbopūtes agregāts, kas tiks uzstādīts "sDrive18i" modifikācijā. Tas attīsta 156 zirgspēku jaudu un 240 ņūtonmetru griezes momentu. Transmisija – vai nu sešpakāpju mehāniskā, vai astoņpakāpju automātiskā.

Neskatoties uz bāzes versijas salīdzinoši nelielo jaudu, tā līdz 100 km/h paātrināsies cienījamās 7,9 sekundēs (ar automātisko kārbu – 8,1 s) un maksimāli sasniegs 221 km/h. Vidējais degvielas patēriņš – 6,8 litri uz 100 km.

Pārējie spēka agregāti palikuši bez izmaiņām. Tāpat kā līdz šim, "BMW Z4" pieejams ar jau pazīstamajiem 184 līdz 340 ZS jaudīgajiem motoriem.


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий