Latvijā vizītē ieradīsies Ķīnas politisko konsultāciju padomes delegācija

foto blogs.terrapinn.com
foto blogs.terrapinn.com

Latvijā no trešdienas līdz 21.decembrim vizītē uzturēsies Ķīnas Tautas politisko konsultāciju padomes Nacionālās komitejas priekšsēdētāja vietnieks Bai Ličeņs un viņa vadītā delegācija, informēja Saeimas preses dienests.

Apmeklējot Saeimu, Bai un delegācija tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (V), Saeimas priekšsēdētājas biedri Inesi Lībiņu-Egneri, Saeimas priekšsēdētājas biedru Andreju Klementjevu (SC), Saeimas komisiju priekšsēdētājiem, kā arī ar Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Ķīnas parlamentu deputātiem.

Vizītes ietvaros Ķīnas viesi apmeklēs Latvijas Nacionālo mākslas muzeju, mākslas muzeju "Rīgas Birža" un Rīgas Centrāltirgu, kā arī apskatīs Vecrīgu.

Bai vizītē Latvijā pavadīs Ķīnas Tautas politisko konsultāciju padomes Populācijas, resursu un vides komitejas priekšsēdētāja vietnieks, Nacionālās komitejas loceklis Dzja Džibans, Tautsaimniecības komitejas priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs, Nacionālās komitejas loceklis Ši Dzjuņs, Ķīnas Tautas politisko konsultāciju padomes priekšsēdētāja vietnieks Li Dzunbai un Ķīnas Tautas politisko konsultāciju padomes Nacionālās komitejas Ārlietu biroja direktora vietnieks Li Sjuemins.


Написать комментарий