Ugunsgrēkā iet bojā sieviete

foto apollo.lv
foto apollo.lv

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 18.decembra plkst. 6:30 līdz 19.decembra plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 31 izsaukumu. Kopumā dzēsti 19 ugunsgrēki, veikti deviņi glābšanas darbi, bija arī trīs maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkā bojā gājis viens cilvēks, informē VUGD.

Šonakt, plkst. 02:15, VUGD saņēma informāciju, ka Rēzeknes novada Rikavas pagastā dzīvojamajā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka dzīvojamā māja jau deg ar atklātu liesmu pilnā platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 65 gadus veca sieviete. Kopējā degšanas platība bija 96m2.

Vakar, plkst. 15:08, VUGD saņēma informāciju, ka Saldū, Rīgas ielā, kādā ēkā no kabineta nāk dūmi. Kad ugunsdzēsēji glābēji ieradās notikuma vietā, viņi konstatēja, ka kabinetā uz galda bija dedzis Adventa vainags. Darbinieki ugunsgrēku bija nodzēsuši pašu spēkiem, ugunsdzēsēji glābēji veica telpu vēdināšanu.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji palīdzību sniedza arī kādam sunim, kas bija ielūzis ledū Kovšu ezerā Rēzeknē. Nokļūstot pie ezera, ugunsdzēsēji glābēji apmēram 10 metrus no krasta ieraudzīja ledū ielūzušu suni. Ugunsdzēsējs glābējs, uzvilcis hidrotērpu, nokļuva līdz sunim un iznesa viņu krastā. 


Написать комментарий