Privātdetektīvs paziņoja, ka Vitnija Hjūstone bija nogalināta 1

foto ecorazzi.com
foto ecorazzi.com

Kā ziņo lenta.ru, atsaucoties uz portālu Radar News, privātdetektīvs Pols Hjūbols paziņoja, ka Hjūstone bija nogalināta. Pēc izmeklētāja vārdiem, viņš veica neatkarīgu izmeklēšanu un nāca pie secinājuma, ka Hjūstones nāvē varbūt iesaistīti narkotiku tirgotāji, jo dziedātāja bija parādā lielu naudas summu. Izmeklēšanas materiālus izmeklētājs ir nodevis FIB dienestam.

Izmeklēšanas gaitā Hjūbols izmantoja informatoru liecības no narkotiku pārdevēju un pircēju loka. Viņš noskaidroja, ka pirms nāves dziedātājai piegādāja kokaīnu un viņa sūdzējās par draudiem no dīleru puses, kuriem esot parādā 1,5 milj. dolāru. Izmeklētājs liecina, ka miesas bojājumi pierāda to, ka dziedātāja bija sasista. Viesnīcas novērošanas kameras fiksēja divus vīriešus, kuri varētu būt slepkavas.

2012.gada 11.februārī Vitnija Hjūstone nomira Losandželosā, viņai bija 49 gadi. Viņu atrada noslīkušu viesnīcas istabiņas vannā. Ekspertīze norādīja, ka nāves cēlonis bija sirds mazspēja, ko izraisīja kokaīna lietošana. Oficiālā izmeklēšana nav konstatējusi noziedzīgā nodarījuma sastāvu, tāpēc aprīlī lieta bija pabeigta.


Написать комментарий

"Bija nogalināta" - drausmīga latviešu valoda; tas nav latviski, bet ir angliski: "was killed"!!
Noalgojiet kādu latviešu valodas redaktoru!