Madonas novada ražotāji apvienojas kopīgai tirdzniecībai

foto: madona.lv
foto: madona.lv

2012.gada 20.decembrī tika atklāta „Ražots Madonas novadā” tirdzniecības vieta Rīgā, Rīgas centrāltirgus sakņu un dārzeņu paviljonā, ziņots Madonas novada pašvaldības mājas lapā.

Tirdzniecības vietā piedalās 8 Madonas novada ražotāji, kuri piedāvā maizes, piena produkciju, truša gaļu un gaļas izstrādājumus, kazas sieru un sautētu kazas gaļu, dārzeņu izstrādājumus un saldumus, dabīgās sulas, sukādes, dabīgās tējas un medu.

Madonas novada Uzņēmējdarbības atbalsta un attīstības nodaļas vadītājs Romāns Hačatrjans portālam Gorod.lv paziņoja, ka Uzņēmējdarbības atbalsta un attīstības nodaļa organizēja Madonas novada ražotāju kooperāciju, jo uzskata, ka Madonas novada ražotāji ražo ļoti kvalitatīvu un garšīgu produkciju par pieņemamām cenām, bet trūkst atbalsta mārketingā un reklāmas.

Tomēr, pēc Hačatrjana kunga vārdiem, reklāma nav vienīgā šo ražotāju priekšrocība, jo līdz ar kooperēšanos 8 novada uzņēmēji sadala nomas maksu savā starpā un var tirgot savu produkciju, paši nosakot cenas.

Kā arī līdz 2013.gada 25.janvārim plānots pabeigt darbu pie interneta vietnes, kurā būs pieejama informācija par ražotājiem, kā arī būs iespējams pasūtīt produkciju internetā.

R.Hačatrjans atzīmēja, ka divu tirdzniecības nedēļu laikā, ņemot vērā, ka „Ražots Madonas novadā” ir jaunā tirdzniecības vieta, ar tirdzniecību veicas pietiekoši labi. Ir vajadzīgs laiks, lai iegūtu pastāvīgo klientu loku, tāpēc pēc 2-3 mēnešiem tirdzniecībai vajadzētu nostabilizēties un apgrozījumam būtu jābūt labam un stabilam. Jāsaprot, ka ir jānotur sava produkta kvalitāte un sortiments, lai pircēji zinātu, ka „Ražots Madonas novadā” ir plašs kvalitatīvu produktu piedāvājums..

Pēc Madonas novada Uzņēmējdarbības atbalsta un attīstības nodaļas vadītāja vārdiem, tiek plānots atvērt „Ražots Madonas novadā” veikalu Madonā, šobrīd tiek risināts jautājums ar telpu nomu.

Madonas novada ražotājus, kas vēlas iesaistīties projektā, lūdz sazināties ar Uzņēmējdarbības atbalsta un attīstības nodaļu Madonas novada pašvaldībā.


Написать комментарий