Sestdien Ludzā – Dziedošo ģimeņu koncerts

foto: ludzaspils.lv
foto: ludzaspils.lv

Mēs lepojamies ar to, ka mūsu pusē ir tik talantīga, uzņēmīga, radoša un skaisti dziedoša ģimene, kura ir kļuvusi par Latvijas skanīgāko dziedošo ģimeni 2012. Tā ir Tihovsku ģimene! Par to informē Ludzas pašvaldības portāls.

Mums visiem 12.janvārī Ludzas TN būs lieliska iespēja izbaudīt TV šova atmosfēru, redzēt un dzirdēt klātienē mums tik ļoti iemīļotas dziedošās ģimenes. Koncertā piedalīsies arī MC orķestris, bez kura koncerts vispār nevar notikt, jo ģimenēm nav izveidotas dziesmu pavadījumu fonogrammas. Orķestra uzstāšanos, pasākuma profesionālu apskaņošanu un gaismas apmaksās pašvaldība.

Kā jūs jau zināt, šādi pakalpojumi ir ļoti dārgi un pašvaldība nevar atļauties pilnībā segt šos izdevumus no sava budžeta. Tieši tāpēc šai koncertā būs ieejas biļetes (Ls 3 vai Ls 2). Tihovsku ģimene, kā arī Baumaņi un māsas Vīgupas šajā koncertā uzstāsies bez honorāra.
Mēs apzināmies, ka visiem Tihovsku ģimenes līdzjutējiem šoreiz vietas zālē var nepietikt. Tāpēc savlaicīgi iegādājieties biļetes uz šo koncertu, kurš notiks 12.janvārī Ludzas Tautas namā plkst. 18.00. Biļešu iegāde Ludzas TN kasē no 16.00-19.00.


Написать комментарий