Jurģis Liepnieks pozē kopā ar kailu meiteni

foto: facebook.com/jurgis.liepnieks
foto: facebook.com/jurgis.liepnieks

Žurnāla "Playboy" latviešu versijas redaktors Jurģis Liepnieks sociālajos tīklos izplatījis savu fotogrāfiju, kurā viņš ziemas ainavas fonā pozē kopā ar kailu modeli. Paraksts zem attēla ir daiļrunīgs: "Garlaicīga darba diena."

Sociālājā tīklā "Facebook" fotogrāfija izpelnījās ne vienu vien komentāru, turklāt daudzi rakstītāji juta līdzi modelei. "Nežēlīgi! Pats saģērbies, bet meitene???", "Nabaga meitene!", "Cerams, meitenei vismaz zābaciņus atļāvi uzvilkt?"

Kāds no Liepnieka draugiem painteresējies, ko par redaktora "ziemas vaļībām saka Ilze ", proti, viņa mīļotā sieviete Ilze Elizabete Dzirkale. Uz to Liepnieks diplomātiski atbildēja, ka "Ilzīte, kā vienmēr, ir vislabākā pasaulē.

Savukārt mikroblogu vietnē "Twitter" fotogrāfija pārsūtīta 92 reizes, bet favorītsaitēm to pievienojuši 60 cilvēku.

Atgadīnāsim, ka Jurģis Liepnieks ir aktīvi nodarbojies ar politiku, bijis portāla puaro.lv galvenais redaktors, bet 2012.gada nogalē pieņēma piedāvājumu vadīt žurnāla "Playboy" latviešu versiju.

Nesen Liepnieks viesojās arī radio "Baltkom" programmā "Razvorot", kur cita starpā paziņoja: "Žurnāli vispār ir domāti lasīšanai, nevis kailu siieviešu aplūkošanai. Ar kailiem ķermeņiem ir pilns internets. Ikviens var viegli un bezmaksas aplūkot kailu dibenu. Žurnāls ir paredzēts kvalitatīvai baudai. "Playboy" tam atbilst."


Написать комментарий