Notiks Daugavpils izglītības attīstības koncepcijas publiskā apspriešana

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova portālam Gorod.lv paziņoja, ka Daugavpils vispārizglītojošo iestāžu tīkla attīstības koncepcijas darba variants jau nosūtīts pilsētas skolām un bērnudārziem.

Atgādināsim, ka pagājušā gada rudenī Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē tika izveidota darba grupa, kura izstrādāja vispārizglītojošajām iestādēm domāto attīstības koncepciju 2013.-2017.gadam. Dažu mēnešu laikā notika darba grupas tikšanās ar skolu direktoriem, vecākiem, skolēniem, Daugavpils universitātes pasniedzējiem un plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, kuru gaitā tika apspriesti ar koncepciju saistītie jautājumi. Tika veikta 700 Daugavpils skolotāju aptauja. Koncepcija tika izstrādāta, pamatojoties uz iegūtās informācijas analīzi.

M.Isupova paziņoja, ka līdz 15.februārim pilsētas skolas un bērnudārzi iesniegs savus ieteikumus un iespējamos papildinājumus, kuri tiks apspriesti un nepieciešamības gadījumā iekļauti koncepcijā. 

Neskatoties uz to, ka likums neparedz dokumenta publisko apspriešanu, pilsētniekiem būs iespēja izteikt savas domas, paziņoja M.Isupova.


Написать комментарий