Žirinovskis grib aizliegt smēķēšanu, pārmērīgu ēšanu un izsniegt atļaujas seksam

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Krievijas politiķis Vladimirs Žirinovskis nācis klaja ar ierosinājumu aizliegt smēķēšanu, kā ari ierobežot pārlieku lielu ēšanu. Taču, lai nodarbotos ar seksu, Žirinovskis ierosinājis izsniegt atļaujas, raksta portāls The Moscow News.

"Mums ir nepieciešama jauna formula – cīņa pret smēķētājiem ilgst jau gadiem, tāpēc mums jārīkojas radikālāk – smēķētājs drīkst smēķēt mašīnā, ja visi mašīnas logi ir aizvērt, arī dzīvoklī ir atļauts smēķēt, taču tikai tādā gadījumā, ja smēķētājs dzīvoklī atrodas viens pats un neatver logus. Sods būs jāmaksā tiem smēķētājiem, kuri to darīs publiskās vietās – pie skolām, slimnīcām, metro stacijām, restorāniem, valdības ēkām," stāsta Žirinovskis.

Politiķis uzskata, ka Krievijā nepieciešams ierobežot ne vien smēķēšanu, bet arī mainīt cilvēku ēšanas paradumus un ierobežot seksu: "Mūsu valstī ir ļoti daudz resnu cilvēku. Tie pārāk daudz ēd, smēķē, dzer un arī ar seksu nodarbojas pārāk bieži. Uzskatu, ka šīm vaļībām nepieciešama kontrolē, jo dēļ šāda dzīvesveida cilvēki mirs 20 gadus ātrāk. Eiropā, Japānā, ASV cilvēki dzīvo garu mūžu. Kāpēc mēs tā nevarētu," stāsta Vladimirs Žirinovskis.


Написать комментарий