Par «Rēzeknes siltumtīkli» tarifa aktualitātēm

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija, izvērtējot a/s „Rēzeknes siltumtīkli” iesniegto saražotās siltumenerģijas tarifu projektu, nolēma apstiprināt koģenerācijas stacijā N.Rancāna ielā 5 un Rīgas ielā 1 saražotās siltumenerģijas tarifus (bez PVN) pie dabasgāzes diferencētajiem tirdzniecības gala tarifiem atkarībā no dabasgāzes tirdzniecības cenas, informē Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Komisija konstatēja, ka tarifu projekts ir aprēķināts ar Komisijas 2010.gada 11.jūnija lēmumu Nr.1/10 „Koģenerācijas tarifu aprēķināšanas metodika” un atbilst likumam „Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem”. Izvērtējot tarifu projektu un tarifus veidojošo izmaksu pamatojumu, tika secināta, ka projekts ir pamatots un aprēķināts tādā apmērā, lai segtu a/s „Rēzeknes siltumtīkli” koģenerācijas stacijā N.Rancāna ielā 5 un Rīgas ielā 1 saražotās siltumenerģijas izmaksas.

Apstiprinātie tarifi stāsies spēkā 2013. gada 17. martā.

Savukārt trešdien, 13. februārī, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija rīkoja uzklausīšanas sanāksmi par ražošanas tarifa projektu katlumājām Meža ielā 1 un Atbrīvošanas alejā 155A. Sanāksmes laikā tika sniegtas atbildes uz jautājumiem par sanāksmes tēmu, kā arī piefiksēti visi lietderīgie priekšlikumi, kuru diemžēl, nebija daudz.


Написать комментарий