Uz Daugavpils teātra skatuves attiecības ģimenē noskaidros ar melu detektora palīdzību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piektdien, 22.februārī, Daugavpils teātrī notiks kārtējā pirmizrāde – skatītāju uzmanībai tiks piedāvāta režisora Ivara Lūša hipnotiskā komēdija „Melu detektors”, kuras pamatā ir jaunā krievu dramaturga Vasīlija Sigareva darbs ar tādu pašu nosaukumu.

Pēc režisora Ivara Lūša vārdiem, tas būšot neparasts iestudējums. Stāsts par laulāto Bizovu savstarpējām attiecībām, kuri nodzīvojuši laulībā dažus gadu desmitus, mudinās skatītājus pārdomāt savas jūtas un rast atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Tomēr, neskatoties uz augstākminēto, izrāde solās būt viegla un aizraujoša.

Aktieri šo iestudējumu uzskata par pasaku ar labām beigām, labs izrādes nobeigums ir aicinājums, lai katra ģimene ieskatītos skaistajā nākotnē. Tāpēc tiek ieteikts apmeklēt izrādi ar savu otro pusīti.

„Caur Bizovu ģimenes attiecību prizmu piedāvājam visiem laulātājiem, kuri apmeklēs izrādi, atcerēties par savām jūtām. Nav noslēpums, ka bieži vien laulātie aizmirst, ka kādreiz precējās lielās mīlestības dēļ”, - uzskata galvenās lomas atveidotāja Irina Kešiševa.

Jāatzīmē, ka „Melu detektors” ir otrais aktieru un režisora Ivara Lūša kopdarbs, pirmais bija situāciju komēdija „Biznesa klases palāta”.

Pirmizrāde notiks 22.februārī plkst.18:30. Biļešu maksa – Ls 4-6, un tās vēl var iegādāties teātra kasē.
Lomās: Viktors Jancevičs, Mihails Samodahovs, Irina Kešiševa.


Написать комментарий