Krievija iepirks iekārtas vieglās rūpniecības attīstībai Vācijā

foto: 1prime.ru
foto: 1prime.ru

Saskaņā ar Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības palātas datiem, doto iekārtu izlietojums ir ļoti liels Krievijā. Krievija plāno uzsākt iekārtu piegādi Vācijai, pavēstīja Georgijs Kalamanovs, ziņo portāls www.bfm.ru.

Viņš paskaidroja, ka ir vairāki darbības virzieni, kurus vēlas attīstīt starp Krieviju un Vāciju. To apspriedīs izstādē, kura notiks Hannoverē no 8.-12.aprīlim. Izstādē apspriedīs jauno materiālu piegādāšanas kārtību, iekārtu konstruēšanu un citus virzienus, kuri mūsdienās strauji attīstās.

„Mēs plānojām sadarboties vieglās rūpniecības attīstības jomā. Kalamanovs pastāstīja, ka nozares kopīga attīstība plānojas tekstila un vieglās rūpniecības iekārtu piegādāšanā. Pēc ministra vietnieka datiem šo iekārtu izlietojums Krievijā ir ļoti liels: 60% iekārtu ir vecākas par 15 gadiem.

Kalamanovs papildināja, ka jautājums jāizskata pakāpeniski. „Pirmajā etapā jāapspriež iekārtu piegādāšana kārtību, otrajā – lēmumus par iekārtu transportēšanu Krievijas tirgum. Izstrādātā programma būs ļoti plaša, tāpēc Krievijas uzņēmēji cer uz Vācijas uzņēmēju palīdzību.

Gadatirgū arī apspriedīs jautājumu par ekoloģiskās rūpniecības attīstību, paziņoja Kalamanovs.

Gadatirgū Krieviju pārstāves lielākie reģioni, uzņēmumi un zinātniski pētnieciskie institūti. Gadatirgus atvēršanas ceremonijā Hannoverē 8.aprīlī piedalīsies uzņēmēji no Krievijas un Vācijas, kā arī šo valstu valdība, prezidents Vladimirs Putins un kanclere Angela Merkele. Vizītes ietvaros Krievijas prezidents veiks pārrunas ar Angelu Merkeli.

Pagājušajā gadā gadatirgū piedalījās vairāk nekā 5 tūkstoši dalībnieku no 69 valstīm. Gadatirgū bija piedāvātas 6,7 tūkstošu kompāniju produkcijas. Gadatirgu apmeklēja 150 starptautiskās uzņēmēju delegācijas un vairāk nekā 180 tūkstoši apmeklētāju. Centrālā saieta tēma būs rūpniecības integrācija un starpnozaru kooperāciju attīstība. Krievijas temats būs globālā rūpniecība. Krievija piedāvās starptautiskajām uzņēmēju delegācijām apspriest globālās rūpniecības attīstības jautājumus un izstrādāt rekomendācijas, kuras optimizētu rūpniecību jaunos apstākļos.


Написать комментарий