Sniega pārvērtības Čornajas pirmsskolas izglītības iestādē

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Čornajas pirmskolas izglītības iestādes audzēkņi ir pārliecināti, ka ziema ir brīnišķīgs gadalaiks, jo tad var aktīvi un radoši darboties – braukt ar ragavām, slēpot, slidot, celt sniegavīrus un sniega pilis, informē Rēzeknes novada portāls. 

Lai gan bērni ārā iziet un sniega priekus bauda teju katru dienu, tomēr īpaši gaidīta bija diena, kad ciemos ieradās Vāvere ar Ezis, lai darbotos kopā ar bērniem un vecākiem pasākumā “Sniega pārvērtības svētki”. Vāvere un Ezis gribēja bērnus un vecākus iemācīt pārveidot sniegu. Ne viss sākumā gāja gludi, jo bija tik skaļa mūzika, ka ciemos uz slotas atlidoja ragana, kurai nemaz nepatika, ka te tā trokšņo.

Ezis, Vāvere, bērni un vecāki pārliecināja raganu, ka viss būs labi un viņai arī būs jautri, tikai vajag darboties ar visiem kopā. Runāts – darīts. Visi sadalījās divās komandās un centās pārvērst pirmsskolas izglītības iestādes teritoriju par savdabīgu ziemas pasaku, uzceļot dažādas sniega skulptūras. Ar Vāveres un Eža palīdzību, vecāku un bērnu radošo izdomu teritorijā tika uzbūvēts kuģis, dažādi sniegavīri un pat mazais kvadracikls.

Raganai tā tas viss iepatikās, ka viņa pat labo emociju pārpildīta, izvizināja visus bērnus uz savas burvju slotas. Tas bija fantastiski! Pēc labi padarīta darba ragana visus cienāja ar karsto dzērienu un pīrādziņiem, stāstot bērniem, ka viņai vēl nekad nebija tik jautri. Ragana apsolīja bērniem, ka noteikti atgriezīsies, jo šeit svētki ir fantastiski.

Paldies visiem par radošumu, izdomu un fantāziju. Paldies AS “Swedbank ” Rēzeknes filiāles vadītājai Jeļenai Pentjugovai par atbalstu, jo pateicoties viņai, pie mums ciemojās Vāvere un Ezis, kā arī katrs bērns dāvanā saņēma spilgtu balonu.


Написать комментарий