Latgales vēstniecība GORS aicina piedalīties aptaujā par kultūras paradumiem

Vizualizācija. Foto rezekne.lv
Vizualizācija. Foto rezekne.lv

Lai izzinātu kultūras baudītāju vēlmes un iespējas, Latgales vēstniecība GORS (SIA „Austrumlatvijas koncertzāle”) aicina iedzīvotājus piedalīties aptaujā par kultūras paradumiem un pasākumu apmeklēšanas aktivitātēm vietējā un reģionālā mērogā, informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

„Šī nav pirmā aptauja, kas tiek veikta ar mērķi izzināt mūsu potenciālo apmeklētāju viedokļus. Jau Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra projekta izstrādes gaitā veikta detalizēta izpēte, īpašu uzmanību veltot gan cilvēku interesēm, gan arī iespējām apmeklēt pasākumus reģionālajā koncertzālē. Tomēr līdz ar Latgales vēstniecības GORS darbības uzsākšanu šogad mums vēl jo vairāk nepieciešams ikviena cilvēka viedoklis, veidojot pasākumu programmu turpmākajiem mēnešiem un gadiem. Ceru, ka iedzīvotāji novērtēs tās iespējas, kādas paver topošais kultūras centrs, kur jo īpaši vēlos izcelt divas akustiskās koncertzāles, kas būs piemērotas arī plašizklaides pasākumiem un kino demonstrēšanai,” teic Latgales vēstniecības GORS vadītāja (SIA „Austrumlatvijas koncertzāle” valdes locekle) Diāna Zirniņa.

Aptaujas mērķis ir izzināt, kādus pasākumus kultūras cienītāji vislabprātāk apmeklē, cik lielu naudas summu viņi var atvēlēt kultūras notikumiem un kuras ir tam vispiemērotākās dienas. Tāpat aptaujā iekļauti jautājumi par to, kur kultūras cienītāji iegūst informāciju par kultūras pasākumiem un kas viņus kavē tos apmeklēt. Aptaujā ikviens ir aicināts norādīt māksliniekus un kolektīvus, ko vēlētos redzēt Latgales vēstniecībā GORS. Aptaujas dalībniekiem ir iespēja laimēt ielūgumus uz Latgales vēstniecības GORS pasākumiem.

Latgales vēstniecība GORS aicina ikvienu kultūras cienītāju visā Latvijā piedalīties aptaujā Rēzeknes pilsētas mājas lapas www.rezekne.lv sadaļā „Iedzīvotāju aptaujas”. Aptaujas anketas būs pieejamas arī vairākās izglītības un kultūras iestādēs Latgalē.


Написать комментарий