Maskavas ielas posms no Centrāltirgus līdz Ķengaragam tiks atvēlēts tikai gājējiem (1.aprīļa ziņa)

foto: majalv.lv
foto: majalv.lv

Šajā pavasarī notiks lielas izmaiņas 7., 9., un 3. tramvaja maršrutos. Sākot ar maiju, šo maršrutu tramvaji vairs nekursēs posmā no Centrāltirgus līdz tirdzniecības centram "Dole" un atpakaļ, informē Rīgas Domē.

Pilsētas varas vīri pieņēmuši lēmumu šajā posmā likvidēt tramvaja līniju, lai tā vietā ierīkotu puķu un zemeņu dobes. Tādejādi galvaspilsētas vadība vēlas uzsvērt, ka viņi domā zaļi un aicina visus iedzīvotājus piedalīties šīs zaļās zonas iekopšanā.

Turklāt, nākotnē paredzēts, ka Maskavas ielas posms no Centrāltirgus līdz Ķengaragam tiks atvēlēts tikai gājējiem, tādejādi cerot stiprināt arī iedzīvotāju veselību, jo, kā zināms, staigāt kājām ir ļoti veselīgi, norāda Rīgas Domē.

Jau ziņots, ka šobrīd intensīvi tiek atjaunots Spīķeru kvartāls Daugavmalā, kur jau ierīkota koncertzāle, dažādi restorāni un veikaliņi.

Savukārt 7.tramvaja maršruts no maija kursēs no Ausekļa ielas līdz Tapešu ielai, 9.tramvajs – no Ausekļa ielas līdz Aldarim, bet 3.tramvajs no Radio ielas līdz Juglai.

Uz Ķengaragu turpmāk varēs aizbraukt ar 15.trolejbusu, 15.autobusu, mikroautobusiem un elektrovilcieniem, norāda Rīgas Domē.


Написать комментарий