Rio autobusā izvarota kāda tūriste

foto: destination360.com
foto: destination360.com

Riodežaneiro mikroautobusā svētdien izvarota un aplaupīta kāda tūriste, atsaucoties uz Brazīlijas policijas teikto, vēsta raidsabiedrība BBC.

Pēc notikušā policija arestējusi divus vīriešus, bet trešo vēl meklē. Viņi uzbrukuši kādam pārim, kas mikroautobusā braukuši no vienas pilsētas daļas uz citu. Pāra identitāte un nacionalitāte netiek atklātas.

Aizdomās par šo noziegumu aizturēts 20 gadus vecais mikroautobusa vadītājs, un vēl kāds 22 gadus vecs vīrietis. Pārējie autobusa pasažieri pastāstījuši, ka autobusa vadītājs licis viņiem izkāpt no tā un aizbraucis. Autobusā palikusī sieviete izvarota, bet viņas draugs saslēgts un smagi piekauts.

Pēc tam pāris aizvesti uz kādu Rio priekšpilsētu un tur izmesti. Varmākas atņēmuši viņu naudu, kredītkartes un mobilos telefonus. Apmēram pēc stundas divi vīrieši aizturēti, bet policija meklē vēl trešo.

Vardarbības apkarošana ir viena no prioritātēm Rio, kura gatavojas 2016.gadā rīkot vasaras Olimpiskās spēles un Pasaules futbola čempionātu nākamgad. Laupīšanas Rio un citu Brazīlijas pilsētu autobusos ir parasta parādība, taču tik nežēlīgs uzbrukums cilvēkus un vietējos medijus ir satriecis.


Написать комментарий