Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 20 cilvēki; viens gājis bojā

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos svētdien cietuši 20 cilvēki, no kuriem viens gājis bojā. Divi autovadīdāti cietuši avārijās, traumējuši cilvēkus, bet no notikuma vietas devušies prom neziņojot par negadījumu policijai, portālu „Delfi” informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Sintija Virse.

Svētdien Krāslavas novadā avārijā bojā gājis 1982.gadā dzimis vīrietis. Ar automašīnu "BMW" viņš nobraucis no ceļa, ietriecās kokā, kā rezultātā automašīna apgāzās. Vadītājs gāja bojā notikuma vietā, bet 1994.gadā dzimusī jauniete nogādāta slimnīcā.


Pagājušajā diennaktī divi autovadītāji pēc izraisītas avārijas ar cietušajiem aizmukuši no notikuma vietas un neziņojot policijai, pagaidām nenoskaidrots autovadītājs Liepājā, braucot pa Pļavu ielu virzienā no Salmu ielas uz Lauku ielu, neizvēlējās pareizu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Autovadītājs atstāja negadījuma vietu par to neziņojot policijai, lai gan negadījumā cieta 1997.gadā dzimusi meitene, kura nogādāta slimnīcā.

Vaiņodes novada Vaiņodē, kad Tirgoņu ielā arī pagaidām nenoskaidrots autovadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Vadītājs no notikuma vietas aizgāja neziņojot par to policijai, lai gan pēc negadījuma slimnīcā ar smagām traumām nogādāts 1986.gadā dzimis vīrietis un ar dažādiem sasitumiem 1994.gadā dzimis vīrietis.

Policija noskaidro notikušā negadījuma apstākļus un autovadītāju.

Svētdien uz ceļiem pieķerti 36 velosipēdisti un motorollera vadītāji reibumā. Pie auto reibumā sēdušies bija 17 cilvēki, divi cilvēki, pēc alkohola lietošanas, sēdušies arī pie traktora stūres.

Policija svētdien reģistrējusi 72 ceļu satiksmes negadījumus, no tiem 16 gadījumos cietuši 20 cilvēki, bet viens cilvēks gājis bojā.  Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 183.


Написать комментарий