Aizliedz piedauzīgu reklāmu ar Pamelu Andersoni

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Skandālā atkal pamanījusies iekulties kanādiešu modele un aktrise Pamela Andersone (attēlā) – viņa piedalījusies reklāmā, kas atzīta par pārāk piedauzīgu demonstrēšanai televīzijā.

Reklāmas klipiņa sākumā Andersone, tērpusies lietišķā kostīmiņā, vada sapulci kādā birojā, bet viens no sapulces darbiniekiem viņu kopā ar kompanjoni savās fantāzijās uzbur krietni vien pikantākā izskatā.

Domēnu iegādes reklāmas klipiņa turpinājumā populārā modele un seriāla Baywatch zvaigzne redzama zeltītā bikini, kārdinoši laistoties ar saldo krējumu un iesmērējot ar to otras sievietes augumu. 

Video ne pa jokam satraucis britu prātus - Lielbritānijas Reklāmas standaru komiteja saņēmusi virkni sūdzību no skatītājiem un pieņēmusi lēmumu kompānijas Dreamscape Networks Ltd. reklāmu aizliegt.

Lēmums tiek pamatots ar atzinumu, ka šāda reklāma ir ne tikai pārlieku piedauzīga un abas modeles - pārāk seksuālas -, bet arī sievietes pazemojoša, liekot pat cienījamas biznesa dāmas uztvert kā seksa objektus.

Pati kompānija gan šos pāmetumus noraidījusi, uzsverot, ka reklāmā seksīgās ainas skaidri parādītas kā vīrieša fantāzijas, pēc kurām nākas atgriezties skarbajā realitātē, un tas darīts bez ļauna nolūka - uzņēmums cerējis, ka cilvēki šādu piegājienu uztvers kā aizraujošu un smieklīgu.


Написать комментарий