Rudzātu sporta tūristi labākie

foto: livani.lv
foto: livani.lv

8. un 9. jūnijā Vecumnieku novada Kurmenes pagastā pulcējās sporta tūristi no visas Latvijas, arī no Rudzātiem, ziņo Līvānu novada portāls.

Tur norisinājās  Latvijas skolēnu 66. spartakiāde sporta tūrismā. No Rudzātiem  skolotāja Jāņa Pintāna vadībā bija atbraukušas 3 komandas no dažādām vecuma grupām.

Sacensībām bija 3 posmi – tūrisma rallijs, komandu tūrisma tehnika un kontroles kombinētais pārgājiens. Rudzātieši ar savu cīņas sparu, izturību, neatlaidību pierādīja to, ka ir spēcīgi sporta tūrismā. To pierādīja noslēguma rezultāti – 1.vieta C grupā Rudzātu vidusskolas komandai (Samantai Kozulei, Kristiānai Kozulei, Pāvelam Grigorjevam, Jānim Kivleniekam), 2.vieta B grupā Rudzātu vidusskolas komadai (Sabīnei Odiņai, Margitai Rudzātei, Jevģēnijam Grigorjevam, Agrim Prikulam), 2.vieta A grupā Rudzātu vidusskolas komadai (Leldei Marcinkevičai, Lailai Zalānei, Dāvim Pastaram, Raivo Pastoram).

Protams, liels paldies  Rudzātu vidusskolas skolotājam un trenerim Jānim Pintānam par ieguldīto darbu, sagatavojot sportiskos jauniešus!

Rudzātu sporta tūristi labākie!


Написать комментарий