Ekskursijas Latgales vēstniecībā GORS

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Iejusties mākslinieku lomā, uzkāpjot uz Lielās zāles skatuves vai iemēģinot dejas soli Horeogrāfijas zālē, atrast savu ideālo vietu Mazajā un Lielajā zālē, ielūkoties aizskatuvē un mākslinieku istabās, izbaudīt vēju, sauli un pilsētas ainavu no jumta terases, sajust īpašo GORA auru – šie un citi pārsteigumi baudāmi, apmeklējot Latgales vēstniecību GORS, ziņp Rēzeknes pašvaldības portāls.

Latgales vēstniecība GORS kultūras cienītājiem durvis vaļā vēra šī gada maija beigās, tomēr apmeklētāju nav trūcis arī celtniecības gaitā pēdējo trīs gadu garumā. Koncertzālē viesojušies gan Latvijas kultūras ministri un citi valsts vīri, gan potenciālie sadarbības partneri no Latvijas un citām pasaules valstīm, gan mūziķi, kuri interesējušies par iespējām uzstāties GORĀ. Pēc Latgales vēstniecības GORS atklāšanas interese par pirmo no pašiem pamatiem būvēto akustisko koncertzāli Latvijā ir tikai augusi, kultūras mīļotājiem garām nav paslīdējušas arī uzslavas par abu koncertzāļu izcilo akustiku un latgaliešiem raksturīgo viesmīlību, kas piemīt GORA komandai.

Ņemot vērā rēzekniešu un pilsētas viesu, tūristu un kultūras baudītāju lielo interesi, Latgales vēstniecība GORS ciemiņus laipni gaida arī tad, kad šeit nenotiek kultūras pasākumi. Ekskursijas laikā ir iespēja aplūkot galvenās mājas istabas, tai skaitā, Mazo un Lielo zāli, orķestra mēģinājumu un horeogrāfijas zāli, kā arī ielūkoties aizskatuvē, mākslinieku telpās, uzkāpt uz jumta terases un ļauties ūdens priekiem strūklakā līdzās Latgales vēstniecībai GORS.

Ekskursija gida pavadībā maksā 50 santīmus, ja grupā ir mazāk par desmit cilvēkiem – 5 lati. Viesošanos lūdzam iepriekš pieteikt pa tālruni +371 29197859 vai +371 22020206. Latgales vēstniecība GORS atrodas Rēzeknē, Pils ielā 4.


Написать комментарий