„Akcija” Daugavpils naktsklubā „MOSKVA”: vai tiesu izpildītājs diskotēkas laikā veiks mantu aprakstīšanu?

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāla Gorod.lv redakcijā griezās firmas “ART&GI” vadītājs Aleksandrs, kurš pastāstīja stāstu un iesniedza dokumentus, kuri liek domāt, ka daugavpiliešu iemīļotākais naktsklubs „MOSKVA” ilgi nedarbosies. 

5.aprīlī firma “ART&GI” griezās tiesā ar prasību par parāda 1 959,37 latu apmērā piedziņu no firmas “AA NOMA” (kluba telpu nomnieks). Šo summu firma “AA NOMA” ir parādā par reklāmu sakarā ar kluba atvēršanu.

Aleksandrs pastāstīja, ka parāda summa esot bijusi lielāka, un, ja parāds daļēji netiktu segts, klubs vispār nepastāvētu, tomēr izskatās, ka iestādes vadītājam ir šāda veida darba pieredze.

„Griezos pie jums, lai cilvēki zinātu, kas notiek pilsētā, kādu klubu viņi apmeklē un kāds ir tā vadītājs. Manā rīcībā esošā informācija liecina, ka šī firma jau darbojusies Rīgā, tās faktiskais vadītājs ir no Preiļiem, bet firma reģistrēta uz viņa civilsievas vārda. Kā arī zināms, ka firma ir parādā arī citiem cilvēkiem, ne tikai mums, turklāt tās darbiniekiem ir problēmas ar darba algas saņemšanu. Firmas vadība mums stāstīja par smagu ekonomisko situāciju valstī. Mēs gaidījām, iesaistījāmies pārrunās, bet sapratām, ka jautājums jārisina tiesas ceļā. Firmas vadītājs neslēpjas, laikam viņam ir vienalga. Klubs pelna naudu, cilvēki to apmeklē, tādēļ parādu bija iespējams izmaksāt pa daļām, bet vadītājs laikam principa pēc to nedara”, pastāstīja Aleksandrs. 

Tiesu izpildītājs apmeklēja klubu 13.jūnijā dienas laikā, bet iekšā netika. Aleksandrs paziņoja, ka nākamreiz tas ieradīsies šo piektdien, 21.jūnijā, plkst.22:00, kad klubs sāks strādāt un tiesu izpildītājs policijas darbinieku klātbūtnē pārdos ieejas biļetes un nepieciešamības gadījumā aprakstīs mantas.

Portāls Gorod.lv pagaidām nav sazvanījis kluba vadību, tādēļ otrās puses komentāri izpaliek.
 


Написать комментарий