Pasauli pārsteidz japānis no ASV talantu šova

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

38 gadus vecais japānis Keniči Ebina (attēlā), kurš ar savu "robota deju" piedalījās talantu šovā America's Got Talent, izraisījis īstu sajūsmas vētru – viņš ne tikai pārsteidzis publiku, bet kļuvis jau arī par interneta sensāciju.

Viņa deja atgādināja specefektus no filmas Matrix, bet jau dažas sekundes pēc uzstāšanās sākuma zāle noelsās, jo šķita, ka Ebinas galva atdalās no ķermeņa.

Pēc priekšnesuma japānis izpelnījās vētrainas ovācijas, turklāt žūrijas, kuri šova astotajā sezonā sastāv no pasaules mēroga slavenībām, aplaudēja kājās stāvot.

Vācu supermodele Heidija Klūma paziņoja, ka nekad mūžā nav redzējusi neko tamlīdzīgu, bet Mela B no meiteņu grupas Spice Girls atzina, ka patiešām noticējusi, ka japānim nokrīt galva.

Mūžam ciniskais šovmenis Hovards Sterns izteicās, ka daudzi cenšas darīt kaut ko līdzīgu, bet Ebinam tas šķietami padodas bez mazākās piepūles. "Tas bija lieliski - es varētu skatīties visu dienu," priecājās Sterns.

Savukārt kanādiešu komiķis Hovijs Mendels izteicās, ka deja esot bijusi satriecoša un neko tamlīdzīgu šajā šovā viņš vēl neesot redzējis (no žūrijas locekļiem Mendels šo pienākumu veic visilgāk - jau ceturto gadu).


Написать комментарий