“Opel Insignia Country Tourer” – apvidus braukšanas universālis

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Atjaunināto "Opel Insignia" saimi papildinājusi jauna modifikācija – paaugstinātas pārgājības pilnpiedziņas universālis "Country Tourer", kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīts rudenī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

No standarta universāļa jaunā modifikācija atšķiras par 20 mm paaugstinātu klīrensu, kā arī nekrāsotas plastmasas uzlikām pa virsbūves perimetru. "Country Tourer" būs pieejams tikai un vienīgi ar pilnpiedziņas sistēmu, kurā izmantots "Haldex" viskosajūgs un aizmugurējais diferenciālis ar elektronisko vadību.

Opel Insignia Country Tourer" būs pieejams ar kādu no trim dzinējiem – divlitru dīzeļmotoru, kas atkarībā no versijas attīsta 163 vai 195 zirgspēku jaudu, kā arī divlitru turbopūtes benzīna agregātu, kas attīsta 250 ZS. Transmisijas – vai nu sešpakāpju manuālā, vai automātiskā.

Atgādinām, ka modernizēto "Opel Insignia" modeļu saimi autoražotājs atklāja jūnija vidū. Šiem automobiļiem atjaunināts ne tikai eksterjera un interjera dizains, bet arī tehniskie risinājumi.


Написать комментарий