Tiks palielināts vietu skaits Daugavpils pilsētas pašvaldības organizētajās bērnu nometnēs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pastāv iespēja, ka visi bērni, kuri šovasar pieteicās dalībai Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta organizētajās bērnu nometnēs, varēs piedalīties tajās.

Jaunatnes departamenta vecākā speciāliste Irēna Ivanova paskaidroja, ka ir rasta iespēja augustā paplašināt 6-7 gadu veciem bērniem domātās bērnu nometnes par 10 papildvietām, kā arī tiek apspriesta doma organizēt vēl vienu bērnu nometni, kura, iespējams, jūlijā darbosies „Saules skolā”.

Ceļazīmju rezervēšanas pirmajā dienā visas ceļazīmes bija rezervētas, saskaņā ar apstiprināto kārtību, pirms nometnes darba sākuma ceļazīme jāizpērk. Ja tas nenotiek (piemēram, mainās ģimenes plāni), atbrīvojusies vieta tiek piedāvāta citiem interesentiem. Minētā sistēma nodrošina pēc iespējas lielāku bērnu skaitu, kuri var piedalīties nometnē.

Atgādināsim, ka šovasar Daugavpils pilsētas pašvaldības organizētajās bērnu nometnēs varēs atpūsties vairāk nekā 680 mazie pilsētnieki. Nometņu pamatskaits darbojas jūnijā un jūlijā, kad vērojams vislielākais pieprasījums. Saskaņā ar tradīciju gandrīz visas nometnes būs dienas nometnes, 3 – diennakts nometnes. Piedalīties bērnu nometnē un lietderīgi pavadīt brīvo laiku var bērni no 6 gadu vecuma.


Написать комментарий