Džeksona meitu “dala” māte un radinieki

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Kā dzīvo un jūtas aizsaulē aizgājušās popzvaigznes Maikla Džeksona bērni? Vai ķildas un nesaskaņas starp viņa ģimenes locekļiem pierimušas? Nekā tamlīdzīga!

Piecpadsmit gadus vecā Perisa Džeksone mēģinājusi izdarīt pašnāvību, bet starp viņas mammu un vecmāmiņu iet spalvas pa gaisu.

Pie vainas Mensons?

Popkaraļa Maikla Džeksona pusaugu meita Perisa (15) pirms pāris nedēļām bija mēģinājusi izdarīt pašnāvību, norijot 20pretsāpju tabletes «Motrin» un sagraizot ar nazi roku. Par šādu soli meitene izšķīrusies pēc strīda ar kādu ģimenes locekli, kurš bija liedzis viņai doties uz šok-rokera Merilina Mensona koncertu. Perisa ieslēgusies istabā, kurā sagrieza roku ar virtuves nazi un pārdozēja pretsāpju līdzekli. Vēlāk viņa uzrakstīja pirmsnāves vēstuli un piezvanīja pašnāvniekiem domātajam SOS dienestam, kas steigšus informējis ātro palīdzību. Dienu pirms pašnāvības mēģinājuma Džeksona meita «Twitter» ierakstījusi: «Kāpēc asaras ir tik sāļas?», bet pēc tam citējusi «The Beatles» dziesmas «Yesterday» vārdus, kas stāsta par to, ka vakar visas problēmas bija vēl tik tālas, bet šodien tās ir šeit.

Brālis tomēr nav brālis

Vai šis it kā mazsvarīgais strīds par koncerta apmeklēšanu tiešām bija pietiekami nopietns iemesls, lai Perisa mēģinātu atņemt sev dzīvību? Jāatzīmē, ka Perisa jau agrāk bija aizrāvusies ar sāpju radīšanu. «Viņa mēģināja sagriezties. Šķiet, ka viņai tiešām vajadzīgs tēvs... Viņa agrāk ir ārstējusies depresijas dēļ, un šis savā ziņā ir īsts sauciens pēc palīdzības,» sacījis kāds ziņu avots. Iespējams, ka, tuvojoties tēva ceturtajai nāves gadadienai, meitenes emocijas ir sakāpinātas līdz baltkvēlei: ziņās atkal tiek demonstrēti materiāli par Maikla Džeksona pedofilijas skandāliem un narkotiku atkarību, kārtējo reizi ir aktualizējies jautājums par bērnu bioloģisko tēvu. Dienu pirms sava lēmuma veikt pašnāvību meitene uzzinājusi, ka viņai un brālim Prinsam neesot viens un tas pats bioloģiskais tēvs. Perisa vienmēr ticējusi, ka viņa un Prinss ir brālis un māsa ne tikai no mammas Debijas Rovas puses, bet arī no bioloģiskā tēva puses.


Написать комментарий