J.Lāčplēsis piedalījās pārrunās ar „Vienotību” par sadarbības iespējām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis piedalījās 5. jūlijā notikušajā „Vienotības” vadības tikšanās, kurā piedalīties bija aicināti arī reģionālo partiju līderi, lai apspriestu sadarbības iespējas.

Komentējot tikšanos, J.Lāčplēsis paziņoja portālam Gorod.lv, ka viņš neesot pieņēmis galīgo lēmumu, ar ko un kā piedalīsies Saeimas vēlēšanās.

„Pašlaik šādas pārrunas notiek gandrīz visās partijās. Esmu piedalījies vairākās tikšanās ar vairāku partiju pārstāvjiem. Nevienam nav noslēpums, ka ir nepieciešama centra un reģionu konsolidācija. Vēlamies panākt, lai šī sadarbība būtu efektīvāka”, paziņoja J.Lāčplēsis.

Jāatzīmē, ka „Vienotības” tikšanā piedalījās partijas līderi – premjerministrs Valdis Dombrovskis un Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa.

Atgādināsim, ka uzreiz pēc pašvaldību vēlēšanām J.Lāčplēsis plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem paziņoja, ka plāno pēc gada piedalīties Saeimas vēlēšanās, tomēr vēlāk atzīmēja, ka viņš veidos komandu, kura startēs vēlēšanās, un, jā tā būs pietiekami stipra, viņš pats paliks Daugavpilī. 2.jūnijā televīzijas raidījumā „Nekāpersonīga” J.Lāčplēsis paziņoja, ka esot gatavs sadarboties ar partijām, kuras ņem vērā reģiona problēmas un vēlas to atbalstīt, iespējams, tā būs „Vienotība”.


Написать комментарий